Musiikin kestävä tulevaisuus tarvitsee meitä kaikkia -paneelikeskustelu 4.10. Musiikki & Mediassa

Miten tuottaa musiikkia ja tapahtumia kestävästi? Millaista uutta liikepotentiaalia kestävät toimintamallit voivat synnyttää luoville aloille? Isabella Rossi (Flow Festival), Riikka Fagerholm (Nelonen Media Live), Timo Kuoppamäki (Sony Music) ja Kirsi Pönni (Sitra) keskustelevat musiikintekijä Markus Nordenstrengin johdolla aiheesta.

IMG_4995.jpg

ISABELLA ROSSI

on kulttuuriin, taiteeseen, ruokaan ja tapahtumiin intohimoisesti suhtautuva tapahtuma-alan ammattilainen, jonka suuri rakkaus ovat elävät ja tapahtumarikkaat kaupungit. Tällä hetkellä Isabella toimii Flow Festivalin tuotantopäällikkönä, mutta ennen festivaalien pariin siirtymistä hän on ollut kehittämässä Helsingistä Euroopan kiinnostavinta joulukaupunkia ja vaikuttanut ensimmäisten katuruokatapahtumien syntyyn ja kehitykseen Helsingissä.

Riikka Fagerholm_P19988.jpg

RIIKKA FAGERHOLM

on työskennellyt tapahtumatuotantojen parissa jo 20 vuotta. Kokemuskirjoon mahtuu kulttuuria ja viihdettä, kuluttaja- ja yritystapahtumia, marginaali-kokeiluja sekä suurtapahtumia, konsertteja ja festivaaleja sekä yritysyhteistyötä. Tällä hetkellä Fagerholm toimii Nelonen Media Liven tapahtumajohtajana vastuullaan noin 30 festivaalia ja konserttia. Kiksit hän saa mahdollistaessaan elämyksiä ihmisille – kaiken kokoisissa tapahtumissa.

timo_kuoppamaki[1].jpg

timo kuoppamäki

on Sony Music Finlandin kotimaisen tuotannon johtaja. Kuoppamäki on toiminut eri levy-yhtiöiden johtotehtävissä tuotannon, markkinoinnin ja viennin saralla 90-luvun alusta lähtien.