Musiikin kestävä tulevaisuus tarvitsee meitä kaikkia -paneelikeskustelu 4.10. Musiikki & Mediassa

Miten tuottaa musiikkia ja tapahtumia kestävästi? Millaista uutta liikepotentiaalia kestävät toimintamallit voivat synnyttää luoville aloille? Isabella Rossi (Flow Festival), Riikka Fagerholm (Nelonen Media Live), Timo Kuoppamäki (Sony Music) ja Kirsi Pönni (Sitra) keskustelevat musiikintekijä Markus Nordenstrengin johdolla aiheesta.

kirsi-ponni_mv2.jpg

KIRSI PÖNNI

työskentelee projektikoordinaattorina Sitran Hiilineutraali kiertotalous -teemalla. Kirsi on tapahtumajärjestämisen ammattilainen, joka uskoo hyvin toteutettujen tapahtumien voimaan kirittää muutosta. Hän muun muassa vastaa vuosittain järjestettävän World Circular Economy Forumin järjestelyistä.

Markus Nordenstreng Photo © Staffan Turbanov .jpg

Markus nordenstreng

on helsinkiläinen pitkän linjan musiikintekijä, muusikko, levyttävä artisti ja kulttuurin sekatyöläinen. Nordenstreng on myös vaikuttanut mm. Suomen musiikintekijöiden, Musiikinedistämissäätiön, Music Finlandin ja Teoston hallituksissa sekä toimittanut ohjelmia Radio Helsinkiin. Vientiartistin ominaisuudessaan Nordenstreng potee syyllisyyttä hiilijalanjäljestään ja pohtii paraikaa vaihtoehtoja sen kompensoimiseksi.